Igraonica EPIK - Zemun park

logo

header-ad
header-ad
Epik park zabave je najveći zabavni park u Beogradu, Srbiji. Sastoji se iz dela za odrasle i tinejdžere (Action-Adventure park) i igraonice za decu do 10 godina. Preko 2000 kvadrata sa do sada neviđenim sadržajima u Srbiji obećava fenomenalnu zabavu.
Igraonica Epik je uvek otvorena za posetu i druženje radnim danima i vikendom, bez obzira na rođendane koji se slave u igraonici.

Proslave rodjendana

Igraonica i rodjendaonica u okviru Epik parka je najveća i najopremljenija igraonica u Zemunu, Beogradu i Srbiji. Doživljaj u našem zabavnom parku za decu je više od rođendana! Za rođendan o kojem će se pričati brine naš iskusan tim animatora.

Saznajte više…

Igraonica za najmladje

Najveća igraonica u Zemunu i Srbiji se nalazi u Epik zabavnom parku. Vulkan od 360 stepeni, mini city kreativni grad, 3D lavirint na više nivoa, fudbal, košarka, diskoteka, mini tramboline, tobogan brod...

Saznajte više...

Action-adventure deo za tinejdzere i odrasle

Laser tag, mini golf, jump arena, ninja avantura staza su samo neki od sadržaja koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo i podići adrenalin. Prvi put u Srbiji na jednom mestu možete probati sve ove atrakcije.

Saznajte više...

Najveća igraonica u Beogradu

Epik je mesto zabave za celu porodicu! Na preko 2000 m2 se nalazi najveća igraonica za decu i action-adventure park u Srbiji!

pointer-crveni

Dečiji deo, sadrži igraonicu, veliki 3D lavirint, kreativne radionice, tramboline i jedinstveni vulkan tobogan od 360 stepeni, sa odvojenim prostorima za proslave dečijih rođendana.

Drugi deo - action-adventure park je zona za tinejdžere i odrasle, obuhvata jump arenu (jedinstvena arena sa preko 20 trampolina sa koševima i bazenom za skakanje, platformama za skakanje na njih i zidom uz koji se hoda), zatim golf teren, pa laser tag (laser arena) i na posletku, najveću avantura stazu ( preko 100 m avantura staze sa sadržajima kao u igrama bez granica, sa posebnom atrakcijom: kaskaderskim bazenom).

Dečija igraonica Epik Zemun park je najveća igraonica u Zemunu, Beogradu i Srbiji. Igraonica Epik je jedina dečja igraonica koja na preko 2000 kvadrata ima sadržaje za decu do 18 godina i u čijoj rođendaonici možete proslaviti rođendane mlađe dece do 10 godina, i starije, preko 10 godina, ali i tinejdžere. Laser tag, mini golf, avantura staza i jump arena su samo neki od sadržaja koje Vam nudi Epik! Saznajte više...

Proslave rođendana u Epik dečijoj igraonici i rođendaonici je nezaboravno i jedinstveno iskustvo. Igraonice i rođendaonice su postale mesto gde se organizuju najlepše proslave rođendana, a Epik park zabave je pravo mesto za vaše rođendane! Naš iskusan tim animatora će ispuniti svaku Vašu želju! Deca će uživati u igraonici, laser tag areni, mini golfu, jump areni i mnogim drugim sadržajima. Rođendaonica Epik Vam nudi najoriginalnije proslave rođendana. Saznajte više...

EPIK Centar zabave u Beogradu, Srbiji.