Igraonica EPIK - Zemun park

logo

header-ad
header-ad

Igraonica EPIK, sadržaji: Igraonica sa kutkom za bebe

Decija igraonica Epik nudi  vam bezbedan, veseo, kreativan prostor  i bogat sadržaj za decu uzrasta od 0 do 12, kao i action adventure park za decu uzrasta preko 12 godina.

U okviru decije igraonice nalazi se zatvoreno igralište koje pruža niz specifičnih aktivnosti i najrazličitije sadržaje za decu: najatraktivniji 3D lavirint, tobogan Vulkan 360 stepeni, jedinstveni tobogan Brod, košarkaski i fudbalski teren, dečije trampoline, kutak za bebe (0-3), kreativni grad (moleraj, frizerski salončić i kuhinjica) gde dete na osnovu svojih potreba i interesovanja bira način na koji želi da se zabavi.

3d lavirint

Sve igraonice u Beogradu imaju lavirinte ili ' kaveze', kako ih neki nazivaju. Epik decija igraonica ima najveci lavirint u Beogradu, 6 metara visine i preko 200 kvadrata, puno prepreka, ljuljaški, tobogana... Igraonice u Zemunu imaju razne sadržaje za decu ali Epik decija igraonica kao najveća u Srbiji ima najviše različitih sadržaja.

Vulkan

Decija igraonica Epik sadrži i prvi pravi Vulkan od 360 stepeni. Vulkan je 5 metara visoka kupa-tobogan koji neodoljivo podseća na vulkan i tako je i dobio ime. Igraonica Epik jedina u Srbiji ima ovakav Vulkan i jedan je od najomiljenijih sadržaja u igraonici. Epik igraonica Zemun je jedino mesto gde se možete popeti na vulkan i bezbedno se sa njega spustiti.

Epik decije igraonice Zemun park ima i najveći tobogan brod, spustanje niz tobogan u gusarskom brodu.

Kutak za bebe je još jedan od sadržaja u našoj igraonici. Tu se naši najmlađi drugari mogu bezbrizno igrati pod budnim okom naših animatora i roditelja koji mogu sedeti odmah do bejbi kutka.

Fudbal i košarku, dve najpopularnije timske igre, takođe možete ofrati Epik decijoj igraonici. Mini fudbalski kao i košarkaški teren se nalazi odmah do lavirinta ,a u okviru igraonice.

Mini kreativni gradić sa frizerskim salonom je sastavni deo decije igraonice, deo u kojem devojčice provode najviše vremena.