Igraonica EPIK - Zemun park

logo

header-ad
header-ad

Igraonica EPIK, sadržaji: Profesionalna Trampolina

Jump arena - Profesionalna Trampolina

Epik centar zabave je jedino mesto u Beogradu i na Balkanu gde se mozete oprobati u adrenalinskom skakanju na profesionalnim trambolinama. Bilo da se radi o decijim igraonicama ili centrima zabave trampoline su jedinstven dozivljaj za sve uzraste od dece,preko tinejdzera do odraslih.

Istorijat jump arena - trampolina

U svetu je prva jump arena instalirana u americi pocetkom 21. veka i od tada se pomama za ovim vidom zabave prosirila po celom svetu. Zahvaljujuci Epik centru zabave, ovo nesvakidasnje iskustvo, skakanje po trambolinama koje se prostiru na preko 200m2 i skokovi u foam pit, mozete probati u Zemun parku svakog dana od 10-22h.

Ko moze da koristi jump arenu

Profesionalne tramboline mogu da koriste deca i odrasli svih uzrasta i pola.Preporucuje se da je koriste deca preko 12 godina zbog vece kontrole pokreta i mogucnoscu pravljenja raznih akrobacija.

Proslave u jump areni

Mozete organizovati za vas i vase prijatelje ili poslovne saradnike bilo koju vrstu proslave. Jump arenu mozete zakupiti samo za vas i vasu grupu i organizovati nezaboravan i jedistven rodjendan ili bilo koji drugi dogadjaj. Tramboline su posebno atraktine za proslave rodjendana za decu preko 10 godina. Najoriginalnije proslave rodjendana za tinejdzere su u Epik parku gde mozete osim trambolina da probate i laser tag, avantura stazu i mini golf.