Igraonica EPIK - Zemun park

logo

header-ad
header-ad

Igraonica EPIK, sadržaji: laser tag arena

Laser tag

Laser tag je jedna od najpopularnijih timskih igara na svetu i konačno je pristigla u igraonicu u okviru action adventure Epik centra zabave. Prostire se na prostoru od preko 200 kvadrata. Magacinski prostor je obogaćen fluroscentnim bojama,black light svetlosnim efektima kao i disko kuglom koja pruža jedinstven atraktivan ugođaj. Prostor je  pregrađen raznim fiksiranim preprekama,mračnim hodnicima, lukavim uglovima koji omogućavaju skrivanje igrača tokom igre. Laser tag poseduju i naši drugari iz igraonice KUTAK na Vračaru. Sama po sebi ova igra je potpuno bezbedna jer se tokom iste koriste laserski zraci kao municija koji su potpuno bezbedn za ljudsko telo.  Postoje više tipova igara tj misija.

Proslave rodjendana u laser tag areni su nezaboravno iskustvo.

Dodjite u Epik centar zabave i uverite se!

Naš Laser tag poseduje 10 isprogramiranih igara dajući Vam dosta prostora za kreativnost i neograničavanje starosnih granica.

Izaberite misiju i prepustite se čaroliji:

  • Standard Solo - standardna pojedinačna igra, imate neograničen broj života i municije, 10 sekundi deaktivacije lasera ukoliko ste pogođeni
  • Standard Team - standardna timska igra, imate neograničen broj života i municije, 10 sekundi dektivacije lasera ukoliko ste pogođeni
  • Fast and Furious Solo - u osnovi je kao Standard Solo, 2 sekunde deaktivacije lasera ukoliko ste pogođeni
  • Solo Elimination - složena igra sa ograničenim brojem života i municije, ukoliko ostanete bez jedne od stavki automatski ste eliminisani, cilj ove igre je međusobna eliminacija na pojedinačnom nivou
  • Team Elimination - složena igra sa ograničenim brojem života i municije, ukoliko ostanete bez jedne od stavki automatski ste eliminisani, cilj ove igre je međusobna eliminacija na timskom nivou
  • Fast and Furious Team - u osnovi je kao Standard Team, kratko vreme deaktivacije lasera ukoliko ste pogođeni
  • Team Reaload - jedna od uzbudljivijih misija gde su pojačani efekti automatskog pucanja
  • Birthday Solo - Igrači dobijaju ograničenu količinu municije koju mogu dopuniti pogađanjem protivničke ekipe, rođendanac ima neograničenu municiju i živote.
  • Birthday Team - Slična igra Standard Team, slavljenik ima poseban pištolj koji ima dodatnu municiju, zvučne i svetleće efekte.
  • Vampires - Igra opstanka u kojoj je izabrani "Vampir" na početku igre sam, pogađanjem drugih igrača pridobija svoj novi tim.

Sigurnost:

Laseri - Pištolji su obezbeđeni senzorima za lakše rukovanje. Potrebno ih je držati sa obe ruke kako bi mogli da ih koristite nesmetano, izbegnete povredu i sačuvate. Na kraju pištolja se nalazi elastična traka koja se obavija oko zgloba ramena, štedeći Vaše prste i šake. Izrađeni su od čvrstog polikarbonata, na vrhovima su obezbeđeni gumom radi dodatne zaštite.

Tokom igre u svakom momentu igre, na mini led displejima pištolja možete proveriti na kojoj se poziciji nalazite i kolko vam je života ili municije preostalo. Laseri su potpuno bezbedni za ljudsko telo.